Raamdecoratie en zonwering

Van Egmond Tapijt is ook hèt adres voor zonweringen en raamdecoraties. Van jaloezieën tot rol- en vouwgordijnen: alles om de lichtinval in uw woning te reguleren en om uw woning de uitstraling te geven die u wenst, van  strak en modern  tot sfeervol.

Vouwgordijnen
Van Egmond Tapijt is toonaangevend op het gebied van vouwgordijnen. De vouwgordijnen worden door de leverancier machinaal gemaakt, dit is wat onze vouwgordijnen onderscheid van anderen. Het voordeel van vouwgordijnen die machinaal gemaakt zijn is dat de ballijnen 100% recht zijn, afmetingen geen probleem zijn, zelfs vouwgordijnen tot 4-5 meter breed kunnen zonder naad worden gemaakt en zakken niet door. In onze showroom vindt u een scala aan voorbeelden, van elk te leveren model hebben we een voorbeeld hangen. Met ballijnen, zonder ballijnen, gevoerde vouwgordijnen enzovoort. Doordat de vouwgordijnen machinaal gemaakt zijn kunnen we u een scherpe prijs aanbieden waardoor wij zeer concurrerend zijn maar de kwaliteit behouden blijft.

Verduisterende rolgordijnen
Het verduisterende rolgordijn is in gesloten toestand 99% lichtdicht en dus uitermate geschikt voor slaapkamers. De speciale thermocoating aan de achterzijde is sterk reflecterend en houdt in combinatie met een buitenzonwering voor een deel ongewenste warmte buiten.

Rolgordijnen
Een effectieve, decoratieve en praktische oplossing, die zorgt voor privacy. Een rolgordijn heeft een lichtdoorlatende stof. Een rolgordijn met zijgeleiding is te combineren met een geplisseerd gordijn. Geplisseerde gordijnen Geplisseerde gordijnen zorgen voor prachtige kleuren en lichteffecten en hebben bovendien een enigzins isolerende functie.

Nieuw en uniek in ons assortiment zijn de rolgordijnen, paneelgordijnen en lamelgordijnen met een doorschijnende rand aan de onderzijde en aluminium accenten. Hieronder vindt u een afbeelding van het model dat in onze showroom hangt. 

Jaloezieën
Jaloezieën zijn elegant, praktisch en tijdloos. De klassieke manier om zowel de richting als de intensiteit van de lichtinval te regelen. Ideaal voor vochtige ruimten zoals badkamers of keukens.

Paneelgordijnen
Met de paneelgordijnen van Raamdecoratietotaalmarkt.nl kunt u eindeloos variëren. Paneelgordijnen zijn een mooi alternatief voor verticale lamellen, overgordijnen of vitrage. Tevens kunt u met paneelgordijnen verschillende ruimtes van elkaar scheiden of u kunt er een wand mee afschermen. Met behulp van de ruime keuze uit paneelstoffen via het kleurenpallet en de vele schuifpaneel mogelijkheden leent een paneelgordijn zich ook uitstekend voor grotere raampartijen bijvoorbeeld als raamdecoratie en zonwering bij een schuifpui. Doordat het paneelgordijn bestaat uit brede verticale panelen die los van elkaar te stylen én te bedienen zijn, creeërt u met een paneelgordijn een stijlvol uiterlijk dat optimaal aansluit op uw interieur.

Lamelgordijnen
Een wand volledig met lamellen bekleden heeft vele voordelen. Naast stijl en sfeer die het geeft, kun je de lichtinval helemaal zelf bepalen. Je kunt de lamellen namelijk 180 graden draaien. Zo kun je ze dus ook perfect “tegen de zon in” keren, zodat je de zon maximaal weert. Ook kun je het raam helemaal vrij maken door alle lamellen samen naar één kant te schuiven.

Er zijn lamellen in textiel, aluminium, kunstof en zelfs met houtlook. De breedtes variëren van 52 mm tot 250 mm. Wel materiaal je kiest, en hoe breed de lamellen moeten zijn, hangt af van de plek waar je ze wilt hangen. Is dit een klein raam, of juist een heel groot raam? Hangen ze in een warm gestijlde woonkamer of juist bij een functioneel ingerichte computerwerkplek? Het antwoord op deze vragen bepaalt ook de materiaalkeuze en de lamelbreedte.
In onze showroom kunt u terecht voor een uitgebreide collectie lamellen