Laminaat

Van Egmond Tapijt is gespecialiseerd in het leggen en leveren van complete laminaat- en houten vloeren. Hout is één van de oudste bouwmaterialen en wordt al eeuwen gebruikt als vloerbedekking. Mede doordat hout in elk interieur mooi te combineren is maakt het dat een houten vloer erg populair is. Of het nu gaat om massief houten vloeren, laminaat of parket. Van Egmond Tapijt is gegarandeerd het juiste adres voor uw vloer.

Nieuw in ons assortiment zijn de vloeren van Alloc, deze zijn niet van echt hout te onderscheiden!

Van Egmond Tapijt onderscheidt zich door te kiezen voor betaalbare kwaliteit. Het is de combinatie van kennis en vakmanschap in advies én uitvoering. Door gebruik te maken van eigen parketteurs levert Van Egmond Tapijt al jaren betaalbare kwaliteit voor elke portemonnee.

Doordat hout in elk interieur mooi te combineren is maakt het dat houten vloeren erg populair zijn. Variërend van brede rustieke planken tot klassieke patronen. Zwevend in een appartement of vast op vloerverwarming. Of het nu gaat om planken, laminaat, traditioneel parket of lamelparket. In verouderd eiken, geolied kersen of geimpregneerd essen.

Juist de afwerking van de laminaat vloeren verdient bij Van Egmond Tapijt extra aandacht. Zo leveren wij, indien u dat wenst, de vloer compleet met mdf plinten of plinten in de kleur van de vloer.
In onze showroom kunt u bekijken welk laminaat/houten vloer het beste bij uw interieur past. Welke vloer voor u van toepassing is hangt ook sterk af van de ruimte waar de vloer moet worden gelegd, er zijn veel verschillende vloeren met elk zijn eigen specifieke eigenschappen. Dit kunnen wij toelichten in een persoonlijk advies.